1. HABERLER

  2. BİLİM VE TEKNOLOJİ

  3. Zyxel'den üstün teknoloji ürünü: LTE4506 HomeSpot
Zyxel'den üstün teknoloji ürünü: LTE4506 HomeSpot

Zyxel'den üstün teknoloji ürünü: LTE4506 HomeSpot

Dünya markası Zxyel hayatın her anında ve her alanında çevrim içi kalmayı sağlayacak üstün teknoloji ürünü 4.5G-LTE destekli LTE4506 HomeSpot'u tanıttı.

A+A-

Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan Zyxel inovatif ürünleri ile dikkat çekiyor. Sık seyehat edenlerin kesintisiz iletişim ihtiyacını 4.5G-LTE router'ı LTE4506 ile gideriyor. 
 2G, 3G ve 4.5G (LTE CAT 6) destekleriyle birlikte mevcut en iyi mobil iletişim seçeneğini sunan cihaz gigabit ethernet portu ile de kullanıcıların iç ortam kullanımını destekliyor. Yapılan açıklamalara göre LTE4506 kablosuz olarak IEEE 802.11ac teknolojisiyle hem 2.4GHz hem de 5GHz frekans bantlarında yayın yapabiliyor.

Cihazın powerbank gibi taşınabilir olduğunu yalnızca tek bir tuşa dokunarak aynı anda 32 Wi-Fi cihazı desteklediğini ve mevcut bağlantıyı paylaşma imkanı sunduğunu açıklayan Zyxel sürekli seyehat eden kullanıcıların LTE4506 ile yolculuğun keyfini süreceklerini ifade etti.

Dünyanın farklı bölgelerinde 4G teknolojine geçmiş ülkelerin tamamında olduğu gibi LTE4506 Türkiye'de de kullanılabilecek. Çok geniş bir kapsama alanına sahip olduğu duyurulan ürünün çoklu kanal desteği sayesinde 3,7,8,20,28 ve 38 numaralı LTE kanallarına uyumlu olduğu açıklandı. Kullanıcılar bu sayede mobil operatörlerin sunduğu 4.5G hizmetinin özelliğine göre yolculuk halindeyken hız ve iletişim kesintisi yaşamayacaklar.

Sürekli seyehat eden kullanıcıların en büyük problemlerinin veri hızı olduğuna değinen Zyxel LTE4506 HomeSpot 4G-LTE router'ın indirme yönünde 40MHz bant genişliğinde 300 Mbps ve yükleme yönünde 20 MHz bant genişliğinde 50 mbps hız hizmeti sunduğunu paylaştı.
 Cihazın ''tak-çalıştır'' özelliği sayesinde kullanıcıların hiçbir teknik ayarla uğraşmaları gerekmediğini belirten firma kolay ve hızlı bir biçimde LTE üzerinden internete bağlanılabileceğini de ekledi.

Gigabit Ethernet Bağlantısı

Yalnızca akkılı telefon, laptop ya da tablet de değil sahip olduğu gigabit ethernet bağlantısı sayesinde masaüstü cihazlarda da kullanılabileceğini duyuran Zyxel ihtiyaç duyulan her alanda internet hizmetine erişilebileceğinin altını çizdi.

Bütün dünya ülkelerinde olduğu gibi LTE pazarını Türkiye'de de yeni gelişen bir alan olduğunu ifade eden Zyxel Türkiye Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Kaan Tuncer konuya ilişkin '' LTE teknolojileri sık seyehat eden kullanıcılar için yüksek hızda, kesintisiz ve mobil olarak internete bağlanma hizmeti sunuyor.'' şeklinde beyanda bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.