1. HABERLER

  2. BİLİM VE TEKNOLOJİ

  3. 'Gaming İstanbul' için geri sayım başladı
'Gaming İstanbul' için geri sayım başladı

'Gaming İstanbul' için geri sayım başladı

Türkiye’nin uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarlarından Gaming İstanbul (GIST), 2-5 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde bir kez daha ziyaretçileri ile buluşmak için gün sayıyor.

A+A-

Türkiye’nin uluslararası dijital eğlence ve oyun fuarlarından Gaming İstanbul (GIST), 2-5 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde bir kez daha ziyaretçileri ile buluşmak için gün sayıyor. Oyunların, pazarlama politikalarını da değiştirmeye başladığını dile getiren Gaming İstanbul Marka ve Pazarlama İletişimi Müdürü Meriç Eryürek, "Global markaların pazarlama stratejilerinin içinde oyun pazarlama ve oyun içi pazarlama önemli bir kalem olmaya başladı. Türkiye’de ortalama bir oyuncu bir seansta 38,1 dakika oyun oynuyor. Bu, tamamen sizin içeriğinize odaklanan milyonlarla oyuncuya ulaşabileceğiniz çok özel bir imkan" şeklinde konuştu.

Oyun sektörü için fuar ve etkinliklerin önemine dikkat çeken Eryürek, "Oyunlar artık yeni Hollywood oldu. Dünyada 1,7 milyar aktif oyuncu var. Oyun sektörü, film sektörünün iki katı büyüklüğünde ve yıllık büyüme oranı da yüzde 20 seviyesinde" dedi.

Öte yandan, küresel oyun sektörünün önde gelen isimlerinin de Gaming İstanbul (GIST) Geliştirici Konferanslar’da bir araya geleceği söylenirken, Konferansa katılan konuşmacılar, deneyimlerini ve güncel metotlarını Türk profesyonellere aktaracağı kaydedildi.

Gaming İstanbul (GIST) 2017 Geliştirici Konferansı, ’Oyun Pazarı’, ’Sanal Gerçeklik’ ve ’Oyun Geliştirme’ temalarıyla 1 Şubat 2017 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesinde gerçekleşeceği bildirildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.