1. HABERLER

  2. KÜLTÜR VE YAŞAM

  3. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi'ne adı adım
Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi'ne adı adım

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi'ne adı adım

Kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleşecek Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi için bir toplantı düzenlendi.

A+A-

Muğla ilinin Marmaris ilçesinde 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi adına kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dusun Kaplan, Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl, Marmaris Turizm Danışma Müdür Vekili Hülya Ünsal, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, TÜRSAB İlçe Temsilcisi Alı Kırlı, İlçe Müze Müdürü Şeyma Atabey, GEYİM-DER Başkanı Ümit Kızıl,GEMAD Başkanı Mustafa Demirer, Muğla Turist Reberleri Odası Başkanı Serkan Molvalı, Deniz Ticaret Odası Başkanlığı adına İlker Menekşe katılım gösterdi.

Toplantının adından yapılan açıklamada Kongre Düzenleme Kurul Başkanı ve Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl '' İlk kez böyle bir kongre düzenliyoruz. Bu kongre için uluslararası alanda tüm dünya üniversitelerinden akademisyenler bunula birlikte birçok doktora ve yüksek lisans öğrencisini ilçemize davet ettik.'' şeklinde konuştu.

Projeler düzenlenirken her zaman ilk olanların en zor olanlar olduğuna değinen Bingöl '' Bilim dünyasına, turizm dünyasına ve memleketimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum. Kongre için gerçekten çok uzun süredir ciddi bir hazırlık içinde olduğumuzu belirtmeliyim. Umuyoruz ki üniversitemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Marmaris'i de bir kongre kenti haline getirmek hedeflerimiz arasında yer alıyor.'' şeklinde beyanda bulundu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.