1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Mehmet Ali Öztürk'e Dubai'de gözaltı
Mehmet Ali Öztürk'e Dubai'de gözaltı

Mehmet Ali Öztürk'e Dubai'de gözaltı

Kırım Haber Ajansının haberine göre;Suriye’de ve Irak’ta gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle bilinen Mehmet Ali Öztürk, hiçbir gerekçe gösterilmeden Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai şehrinde gözaltına alındı.

A+A-

Kırım Haber Ajansının Haberine göre;Suriye’de ve Irak’ta gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle bilinen Mehmet Ali Öztürk, hiçbir gerekçe gösterilmeden Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai şehrinde gözaltına alındı. Öztürk, Türkmen - Der olarak bilinen, Bayırbucak Türkmen Dağı Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin de başkanlığını yürütüyordu.

Öztürk'ün ailesiyle birlikte kaldığı otel odasından erken saatlerde gözaltına alındığı ve konuyla ilgili olarak BAE tarafından şu ana dek herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi. 

28166996_2013915032164758_5985075065525816826_n.jpg

Bölgede Türkiye aleyhtarı politikalarıyla öne çıkan Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed, geçtiğimiz yılın Aralık ayında, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabında Türkiye karşıtı tepki çeken paylaşımlarda bulunmuştu. Cumhubaşkanı Erdoğan, Zayed'in skandal paylaşımıyla ilgili olarak "Bazı ülkelerin kimi had bilmez, tarih bilmez, diplomatik nezaket bilmez yöneticileri, ne Arap halklarıyla olan kardeşliğimize ne de Rabbimizin rızası ve Peygamberimizin şefaati uğrunda verdiğimiz mücadeleye gölge düşüremez." ifadelerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.