1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İsmail Erdem:İstanbul'da boşa geçirelecek bir zaman yok"
İsmail Erdem:İstanbul'da boşa geçirelecek bir zaman yok"

İsmail Erdem:İstanbul'da boşa geçirelecek bir zaman yok"

Bostancı The Green Park Otel’de verdiği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem, ülkenin genel durumu ile ilgili bir değerlendirmeler'de bulundu

A+A-

Ocak 2022 tarihinde İBB Meclisi’nden görüşülüp oy birliği ile çıkan Ataşehir ‘in İmar Planlarıyla ilgili AK Parti’nin gösterdiği çabayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataşehir Belediyesi’nin hizmette yetersiz kaldığını söyledi.

İsmail Erdem eleştirilerine şöyle devam etti: “İstanbul’un boşa geçirilecek bir zamanı yok. ” İl ve ilçe belediyelerinin bir lirasının israf edilmemesi gerekiyor. İETT otobüs örneğindeki gibi araçların bakımları yapılmıyor. İstanbul’un su kaynakları nüfus artışına bağlı sorun göstermeye başlıyor. Ömerli, Melen barajlarındaki sular bağlanmasaydı ne olurdu. Yüzümüzü yıkayacak su kalmayacaktı. İstanbul’a su kaynağı sağlayacak bir projeleri var mı? Diye sormalıyız. Ataşehir’de vizyon, yatırım yok. Ataşehir Belediyesi de aynı şekilde farklı mazeretler üreterek, yan gelip yatmaya devam ediyor.”

VATANDAŞI OYALAMAKTAN, POPÜLİZMDEN BAŞKA BİR ŞEY YOKTUR.

Erdem konuşmasının sonunda; “İmar planları ile ilgili Ataşehir halkı yararına taraf olacağımızı söyledik. Yapıcı bir muhalefet anlayışımız var. Doğrulara doğru, yanlışa yanlış deriz. Göreve geldiğimiz günden bugüne 1 yıl geçti. İçerenköy – Küçükbakkalköy imar planları öncesinde çıkmıştı. 3 yıl sonra planları olarak ite-kaka çıkardık. İçerenköy, Küçükbakkalköy, Aşık Veysel, Mustafa Kemal, Kayışdağı ve İnönü imar planları çıktı.

13 yıldır 2 mahallenin imar planı yok. Yeni sahra ve Barbaros İmar Planları seçim döneminde çıkarılmıştır. Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan Mahallesi’nde tapu sorunları çözülmedi. İtirazlar devam edecek mi edecek. ve sorunlar çözülmeyecek Seçimi biz kazansa idik, sorunu çözerdik. 13 yıldır niye çözmediniz. Vatandaşı oyalamaktan, popülizmden başka bir şey yoktur. Mülkiyet çözülmeden imar yok. Orda da tarif ettik, yol gösterdik. Ferhatpaşa’ya niye imar vermiyoruz” ifadelerini etti. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem’in yerel basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Haber:Nejmettin Yıldırım (Kamuoyu Tv)

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.