1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda Turan Krizinden Sonra Terim İlk Kez Konuştu
Arda Turan Krizinden Sonra Terim İlk Kez Konuştu

Arda Turan Krizinden Sonra Terim İlk Kez Konuştu

Fatih Terim, Kosova ile 2018 Dünya Kupası elemeleri mücadelesi karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

A+A-

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Kosava karşılaşmasının öncesinde basın toplantısı düzenledi. 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri karşılaşmasından önce Terim’in yaptığı basın toplantısından satır başları şöyle;

“Bir sürü konu var aydınlatılması gereken. Bunu istediğinizden eminim. Geniş açıdan baktığınızda birkaç aydır kamuoyu milli takımımızda ki yaşanmış ya da yaşanmamış olayları yazar, çizer ve konuşur oldu. Haliyle benden açıklama bekliyorsunuz anlıyorum. Ancak milli takımların başında görev yapmaya başladığım günden beri herkesten bir ricam oldu. Şu dünya kupası elemeleri bitsin. Ondan sonra ne varsa dökelim ortaya, sorun varsa çözmek için konuşalım, aydınlatalım birbirimizi, herkesi. 2 gün sabır istedim. Sürekli bu ve benzeri şeyler dile getirmekten bitap düştüm. Yoruldum. Ne maçlardan önce yöneticiler konuştu, ne de siz çok yazıp çizdiniz. Teşekkürler sözünüzü tuttunuz.”

“Geçirdiğimiz bu dönemde pek çok insan, milli takımımızın başarılarını önlemek adına hakaretler etti. Tüm kayıtlar her yerde var. Açıp bakarsanız göreceksiniz, kim ne demiş, yazmış. Ama artık yeter. Bende insanım, milli gururu olan insanım. Bıktım, böyle şeylerle uğraşmaktan. Yarınki maçtan sonra hiçbir gri nokta bırakmadan herşeyi konuşacağım, söz veriyorum. Yaşanan olaylar, yaşanmayan olaylar var. İftiralar var, yalanlar var. Eğer konuşmazsam, hepsi gerçek zannedilecek.  Yaşanmış tüm olayları tek tek anlatacağım. Gerginlikten beslenmem, ancak korkmamda.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.