1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Akçay: ''berabere kalmak acı veriyor”
Akçay: ''berabere kalmak acı veriyor”

Akçay: ''berabere kalmak acı veriyor”

Galatasaray ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklama yapan Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Müsabakalarda bu kadar gol kaçırıp berabere kalmak acı veriyor” dedi.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Osmanlıspor kendi evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada müsabakanın zorluğunu herkesin bildiğini belirterek, “Saha şartları ve Galatasaray’ın performans gelişimi bu müsabakanın favorisi olarak Galatasaray gösterilebilirdi. Ama maç başladıktan sonra oyuna hakim olan, oyunu isteyen, sahanın her alanında başarılı olan bir takım olduğumuzu söyleyebilirim. Galatasaray’ın büyük takım reflekslerini göstererek 2 gol atması büyük takım olduğunu gösteriyor. Bizim de artık bir süreci geçtiğimizi düşünüyorum. Bu gollere karşı biraz daha direnişli olmalıyız. Kolay gol yemeden müsabakaları geçmemiz gerekiyor. Şu anda 29’uncu maçı oynamış olan oyuncularımla gurur duyuyorum. Onların bu maçta gösterdikleri fiziksel performans değerlerine baktığımızda 10 oyuncumuzun 10 binin üzerinde koştuğunu söylersek onları taktir etmemek mümkün değil” ifadelerini kullandı.
 

Bu kadar çok gol kaçırıp berabere kalmanın acı verdiğini ifade eden Akçay, “Oyuncularınıza siz bu golleri kaçırdığınız için bir sitemde bulunamazsınız. Çünkü iyi niyetli ve gayretli olan bir ekibe sahipsiniz. Teknik adam olarak gol vuruşları konusunda çalışacaksınız. Hareketli toplarda, yerden ya da yüksekten, bir şekilde kontrol sonrası vuruşa yönelik çalışmalar yapmak zorundasınız. Oyuncunuzu böyle bir takım tekrarlarla geliştirebilirsiniz. Gol, Allah’ın ayrıca bir insana verdiği bir kabiliyet. Çünkü gol atabilmeniz için birkaç tane değeri bir araya getirmeniz lazım. Gol atmak farklı bir şey ve biz buna çalışacağız” dedi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.