1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Tek bacağımla gitmeye hazırım"
"Tek bacağımla gitmeye hazırım"

"Tek bacağımla gitmeye hazırım"

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi üyesi Kıbrıs Gazisi Aladdin Ak, "Ben bir ayağımı orada bıraktım. Sağ ayağım yok. Bugün aynı şeyler olsa biz...

A+A-

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi üyesi Kıbrıs Gazisi Aladdin Ak, "Ben bir ayağımı orada bıraktım. Sağ ayağım yok. Bugün aynı şeyler olsa biz hazırız. Afrin'deki operasyonlara, gaziler olarak bütün Türk milleti olarak destekliyoruz" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi üyesi gaziler, dernek binasında düzenledikleri basın toplantısında, bugün 4'üncü gününe giren "Zeytin Dalı" operasyonuyla ilgili mesaj verirken, KKTC'de yayınlanan "Afrika" gazetesinin haberini de kınadı.

"HADDİNİ BİLMEZ PAYLAŞIMLARINI KINIYORUZ"

Türkiye Muharip Gaziler Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Demir, "Kuzey Kıbrıs'ta yayın yapan Afrika isimli bir gazete şu an yapılmakta olan operasyonumuzu işgal olarak nitelemektedir. Bizler Edirne Muharip Gaziler Derneği olarak Kıbrıs'ta yayınlanan gazeteyi haddini bilmez paylaşımlarını kınıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin savcılarını derhal böyle bir yayın yapan gazetenin hakkında suç duyurusunda bulunmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"2 GECEDİR UYUYAMIYORUZ"

4 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı sırasında mayının patlaması sonucu sağ bacağını kaybeden 65 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Aladdin Ak, "Şu anda görev verilsin, bütün arkadaşlarımızla birlikte hazırız yani. Biz 2 geceden beri uyuyamıyoruz. Kıbrıs'ta gazetede çıkan haberi de kınıyoruz" dedi.

"Tek bacağımla gitmeye hazırım"

"Tek bacağımla gitmeye hazırım"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.