1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Öğle Bülteni
Öğle Bülteni

Öğle Bülteni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz bakmayın bazılarının AK Parti'yi tek adamlıkla suçlamalarına. Bu ülkede diktatör görmek isteyen bir gecede 15 milletvekiline,...

A+A-

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Diktatör görmek isteyen..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz bakmayın bazılarının AK Parti'yi tek adamlıkla suçlamalarına. Bu ülkede diktatör görmek isteyen bir gecede 15 milletvekiline, partisine, kamuoyuna hiçbir makul gerekçe göstermeden siyaset mühendisi ürünü yöntemlerle zorla parti değiştirenlere bakmalıdır" dedi.

...

Jandarma Genel Komutanlığına FETÖ operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Jandarma Genel Komutanlığında halen görevde olan 12'si binbaşı, 20'si yüzbaşı olmak üzere 32 kişi hakkında Ankara merkezli 13 ilde gözaltı kararı verdi.

...

Kim Jong-un Güney Kore'de

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile görüşmek için Güney Kore'ye ziyarette bulunuyor.

...

Kadıköy'ü arılar bastı

İstanbul Kadıköy'de kovanından kaçan binlerce arı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kadıköy'ü adeta istila eden arıları özel giysisini giyen sahibi vatandaşların korkulu bakışları arasında toplayarak kovanlarına götürdü.

...

Boşluklara saklanarak kurtuldular

İstanbul Beşiktaş'taki bir otelin toplantı salonuna kurulan dev LED ekranlarının devrilme anı kameraya yansıdı. Ekranların devrildiğini gören çalışanlar ise boşluklara saklanıp kurtuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.